Ingen tredje Underworld för Beckinsale

Underworld

I en intervju för MTV sade Kate Beckinsale att hon inte kommer att vara med i en tredje Underworld-film. Kate spelade huvudrollen Selene i Underworld och Underworld: Evolution som hennes man Len Wiseman både skrev och regisserade.

Den tredje filmen ska enligt Kate vara en prequel, innan hennes rollfigur dök upp. Kate förtäljer även att hon inte är intresserad av att spela Wonder Woman som det tidigare har ryktats om.

Gillar du vampyrer och varulvar så tycker jag att du ska kolla in Underworld-filmerna. Underhållande och välgjorda.

Läs hela intervjun hos MTV. Via Comingsoon.net.

En reaktion på “Ingen tredje Underworld för Beckinsale

  1. Första filmen var lite sådär lagom underhållande. Mycket action, vampyrer och varulvar. Skön men ingenting man direkt låg vaken över. Igår kväll såg jag den andra filmen och den var ungefär samma sak fast mycket mer förvirrande, utdragen och överdriven (och på sina ställen rätt löjlig).

    Men jag känner mig inte speciellt sugen på att se en tredje film. Prequel-filmer har en tendens att vara rätt tråkiga och släta, speciellt om de inte innehåller nånting från det som händer sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>