Läsarna väljer Da Vinci & Caribbean

Omr?¶stning

Så har vi då sammanställt resultatet av vår förra omröstning med titeln Vilken av sommarens storfilmer längtar du mest efter? Och svaret på den frågan är att du mest troligt längtat efter Da Vinci-koden (28% av rösterna), Pirates of The Caribbean 2 (20%), X-Men 3: The Last Stand (17%) eller Miami Vice (10%).

Skräckfilmen Silent Hill, ett alternativ som lagts till av en läsare, fick faktiskt hela 9% vilket pekar på att filmen kommer gå väldigt bra vid svenska premiären 14 juni. Eller att vi kommer högt upp bland google-resultaten när man söker på den filmen. Hursom. Också Shrek 2 lades till som ett alternativ, av en läsare som tydligen missade premiären 2004.

Hela resultatet: 1. Da Vinci-koden, 28% 2. Pirates of the Caribbean: Död mans kista, 20% 3. X-Men: The Last Stand, 17% 4. Miami Vice, 10% 5. Silent Hill, 9% 6. Mission Impossible III, 8% 7. Superman Returns, 6% 8. Poseidon, Bilar (Cars), Pride and prejudice, Shrek 2, 1%

Missa nu inte att tycka till om vem som skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv!

2 reaktion på “Läsarna väljer Da Vinci & Caribbean

  1. Da Vinci och Pirates är fortfarande mina, även om Pirates tyvärr ser ut att kunna bli ett överdrivet spektakel och Da Vinci sågas hårt.

  2. Jag tror fortfarande på Pirates iallafall. Vad gäller Da Vinci så kommer jag se den, men förväntar mig inte alltför mycket :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>