Ny trailer till Superman Returns

Superman Returns

?nnu en ny trailer till Superman Returns finns att glo på. Jag tar alla chanser till att sluka allt inför denna film. Jag gillar trailern, om än liite för mycket kärlek. Stålis ska flyga, frysa saker med sin andedräkt och sätta eld på badguys med sin blick. Men detta fungerar ju också. Jag tror jag får min dos av Stålis action i filmen. Allt annat kan jag ju alltid fantisera mig till.

Marlon Brandos röst i början av trailern gav mig gåshud. Denna film blir nog ett bionöje utöver det vanliga!

Dessutom finns ännu en affisch att titta på här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>