Actionfylld ny Superman-trailer

Superman Returns

I helgen hade ännu en trailer för Superman Returns premiär i samband med de amerikanska visningarna av X-Men: The Last Stand. Här i Sverige får vi dock tillsvidare nöja oss med att se den på YouTube i låg upplösning. Trailern har mer action och drama än tidigare, men blir kanske också något för sentimental nånstans mot slutet alldeles i början. Men vi får iallafall se lite vad som sätts på spel när nu Stålmannen återvänder.

Se trailern på YouTube eller nedan i detta inlägg.

Via Aint it Cool News.

3 reaktion på “Actionfylld ny Superman-trailer

 1. Mums!

  Det är helt galet att vi måste vänta ända till i slutet av juli för att få se filmen. Gah!

  Sen förstod jag inte riktigt vad du menade med att den kanske blir något för sentimental på slutet. Måste nog kolla igen.

 2. Mikael: Well, det sentimentala var visst i början :) Jag hade väl inte druckit mitt kaffe än, antar jag..

  Angående väntan så känns det mest skönt att kunna vara närvarande i huvudet för premiären och inte distraheras av allt med fotbolls-vm. ;)

  Det känns iallafall helt rätt med en till trailer. De förra har varit alldeles för oengagerande. Det verkar faktiskt som att filmbolagen lyssnar väldigt noga på filmernas ”buzz” numera och sedan agerar lite snabbare utifrån det. De väldigt många klipp som Fox släppte till X-Men 3 fick iallafall mig att ändra min inställning mot vad som först verkade som ännu en Brett Ratner-flopp. Fast sen måste ju filmen vara bra också, likt X-men visade sig vara. Och likt den här antagligen är.

 3. Ulf: Angående väntan och VM så har du helt rätt. Det hade jag faktiskt inte tänkt på. :)

  För övrigt så tycker jag att det är rätt bra att ha det sentimentala i början. Det blir liksom ett crescendo över hela trailern. Sånt tycker jag är bra. Man ska liksom lämnas helt andlös när den är slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>