Trailers: Scoop, en ny Pirates, m fl

Copyright all respective holders

En hel del intressanta trailers har dykt upp i dagarna. Här är de nu samlade i ett enda inlägg, dock ännu utan ett klatschigt namn a la Cinematicals ”Trailer-park” eller Conans ”Trailer-pepp”. Klicka dig vidare för att se trailers från Woody Allens nya med Scarlett Johansson, Nicholas Cage nästa efter World Trade Center, den senaste från Pirates of the Caribbean 2 och lite till.


SCOOP
Regi: Woody Allen
Skådespelare: Scarlett Johansson, Hugh Jackman, Ian McShane

Scarlett Johansson är Woodys nya musa, om någon nu missat det. Med henne och en ny inspelningsplats, London, har regissören slutat gå på tomgång. I komedin Scoop spelar Scarlett en ung journaliststudent som råkar få tips om vem som är den härjande tarot-mördaren. Ser lovande ut.

Se trailern!

LITTLE MISS SUNSHINE
Regi:Jonathan Dayton och Valerie Fars
Skådespelare: Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear

Om en ytterst dysfunktionell familj som bestämmer sig för att resa med sin charmiga men glasögonprydda lilla dotter till skönhetstävling. Steve Carell gör en spännande semi-seriös roll a la Jim Carreys karriär, och Toni Collette är fängslande som alltid (i trailern iaf.)

Se trailern!


QUINCEA?ERA

Regi: Richard Glatzer och Wash Westmoreland
Skådespelare: Emily Rios, Jesse Garcia

Den här lilla tvåspråkiga filmen vann både jury- och publikpriset vid Sundance. Den utspelar sig i fjortonåriga Magdalenas värld i ett mexikansk-amerikanskt område i nutida Los Angeles. Området är i förvandling, med högre hyror och undertoner av rasism som följd. ?ven Magdalena är i förvandling, hon har blivit gravid innan ens hennes 15-årsdag och det traditionella Quinceañera firandet (av att hon blivit kvinna). Hennes pappa kastar ut henne och hon tvingas flytta in med hennes farbror och kusin.

Regissörerna säger sig ha velat visa det poetiska i karaktärernas vardag, men till skillnad från grå svensk diskbänksrealism är trailern är full av vackra bilder och laddade scener. Filmen är inte klar för svensk biopremiär, men hoppas kan man ju alltid.

Se trailern!

THE WICKER MAN
Regi: Neil LaBute
Skådespelare: Nicholas Cage

Nicholas Cage spelar en polis som är något av en ensamvarg utan kontakt med sin lilla dotter. När hon mystiskt försvinner på en avsides belägen ö beger han sig dit för att undersöka. En remake av en brittisk horror-thriller från 1973, och det märks också lite i trailerns ton.

Se trailern!

PIRATES OF THE CARIBBEAN 2 : DEAD MANS CHEST
Regi: Gore Verbinski
Skådespelare: Orlando Bloom, Johnny Depp, Kiera Nightley, Stellan Skarsgård

Och så till sist den senaste trailern för Pirates of The Carribbean. Filmen ser bättre och bättre ut för varje trailer. Lite mörkare ton nu också, är det inte? Och är Stellan Skarsgård verkligen med? Hursomhelst, att detta blir sommarens största film är ingen vågad gissning. Det är förresten möjligt att denna trailer är exakt samma som läckte ut tidigare och Daniel tipsade om, men jag tror mig inte ha sett den iaf..

Se trailern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>