Här är Evan Almightys ark

Evan Almighty

?nnu några sköna bilder kommer nu från inspelningen av Evan Almighty, uppföljaren till Bruce Almighty med Jim Carrey . Nyhetsuppläsaren Evan Baxter, spelad av Steve Carell, har flyttat till Washington för att bli politiker, men får uppdraget av gud, Morgan Freeman, att bygga en ark inför en stor översvämning. Och av bilden att döma kommer han att bygga arken på uppfarten till sitt hus (dock antagligen utan hjälp av just byggarbetarna och lyftkranarna på den här bilden).

Se fler bilder på arken hos CHUD.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>