Trailer: Borat The Movie

Jag saknar ord för att beskriva trailern. Fans av Borat kommer att gilla denna, jag gör det sannerligen. Jag låter trailern tala för sig själv:

3 reaktion på “Trailer: Borat The Movie

  1. !!! :D

    Borat är i sig en strålande underhållande karaktär med sin naivitet och den där obestämbara men välljudande brytningen. Men hur komikern bakom använder honom i Ali G show är helt underbart. Kritik mot förlegade värderingar framförs genom ett helt vansinnigt porträtt av Kazakstan som en arketyp för det eftersatta landet. Jag har länge haft svårt för etniska skämt, det är lätt att rasism eller grova fördomar slinker med om det handlar om en grupp långt från ens egen. Men judiske Sasha Baron Cohen, alias ”Borat”, kommer fan undan med det..

  2. ”This video has been removed at the request of copyright owner Twentieth Century Fox because its content was used without permission”

    Fan vad småaktigt. Bra spridning av en trailer kan väl bara gynna upphovsrättsinnehavaren?

  3. Pingback: Borat på MySpace på Life Deluxe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>