Trailertips: You, Me and Dupree

You, Me and Dupree

Ett litet trailertips till dig som gillar Owen Wilson är trailern till den kommande You, Me and Dupree med Matt Dillon, Kate Hudson och Michael Douglas (som varit ganska osynlig ett tag). Jag kan nog redan nu gissa betyget på denna film till en 3:a. Säkert ganska trevlig och underhållande.

Jag har alltid gillat Owen Wilson, även om en del av hans filmer kanske inte är Oscarsmaterial så tycker jag om hans charm och utstrålning. Kan man bara komma ifrån att hans näsa ser ut som en penis så…

You, Me and Dupree – Trailer – Apple.com

3 reaktion på “Trailertips: You, Me and Dupree

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>