Biopic för Missy Elliott på G

Missy Elliott

Jim Morrison har en. Ray Charles har en. Johnny Cash har en. Marvin Gaye ska få en och det ryktas om att Jimi Hendrix även ska få en. Vad jag babblar om är alltså en film om deras liv. Nu ska Missy Elliott få sin!

Jag vet för lite om Missy, men det är faktiskt en av artister som ligger ganska lågt på min lista över ”Borde ha en film om sig”. Någon får gärna förklara lite närmare om varför just hon ska ha en. Eminem har ju i och för sig en, och den var ganska okej.

Robert De Niro och Jane Rosenthal ska producera filmen som ännu inte har en titel. Elliott har tidgare medverkat i Honey med Jessica Alba.

Ett liten chansning är att Missy släpper en platta i samband med filmpremiären.

Via DarkHorizon

2 reaktion på “Biopic för Missy Elliott på G

  1. Hon är visst riktigt stor i staterna fröken Elliot…hur hon blivit det går över mitt förstånd: hon kan verkligen inte sjunga, inte dansa och hon har ingen star quality över huvudtaget… ;)

  2. Ey, hon har värsta låtskrivartalangen, det där därför hon är en stjärna ;) Faktiskt. Först skrev hon låtar åt andra, men när hon började släppa lite originellt material själv fick hon först kredd och sedan snart några dansgolvhits. De senaste åren har hon varit mer mainstream än Black Eyed Peas och Britney Spears, men hon började som en.. talang :)

    Fast att göra en biopic känns som att ta i. Särskilt som jag undrar hur man ska beröra hennes privatliv som hon ju inte avslöjat något om. Det spekuleras ju bl a en hel del om huruvida hon är gay..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>