Steven Spielberg regisserar Warcraft?

Warcraft

Igår spreds nyheten om at Steven Spielberg ska ta sig ann och regissera World of Warcraft. Det var siten JoBlo som annonserade detta och angav från början Variety som källa. JoBlo har nu uppdaterat sin nyhet om att det INTE är Variety som står som källa till detta och att de gräver vidare för att få reda på vad som gäller.

Skulle detta vara sant så sällar sig Spielberg till Uwe Boll och många andra tv-spelsregissörer. Jag har tidgare rapporterat om WoW som film och ser fram emot att få se mera om denna film. Mera fantasy i huvudtaget vore trevligt.

Spielberg är en ganska upptagen man som innan WoW ska få klart 4 filmer. The Talisman baserad på en historia av Stephan King, en film om Abraham Lincoln, Jurrasic Park IV och Indiana Jones 4.

Ett preliminärt datum för WoW på bioduken är under 2009.

8 reaktion på “Steven Spielberg regisserar Warcraft?

 1. ”?h, låy oss slippa Spielbergs klibbiga, sentimentalbulimi i WoW. Ge oss nån som slår musten ur oss istället. ”

  håller helt och håller med, det får inte bli en en klische, det ska vara stenhård äventyr action

 2. Fan va balt Skiter i om det är spilberg men i huve taget att det blir en stenhård action rulle kommer att dra folk på bio i jallafall

 3. Asså orka spielburg!

  Massiv över lotto på lol med Peter Jackson om han få värsta regissera! w0w.

  Orka med alla som inte kan fatta lo2 noob lol

  Säger bara de ORKA ! *smajl*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>