Streama soundtracket till Superman Returns!

Superman Returns

Som uppladdning inför premiären av Superman Returns kan du nu lyssna till hela soundtracket på nätet. Albumet är förstås inte tillgängligt för nedladdning, men väl streaming (tekniken med uppspelning av ljudfiler samtidigt som de överförs). Bloggywood lyssnade via Windows Media i hög kvalitet, och ljudet var förvånansvärt bra.

Musiken utgörs av John Williams klassiska kompositioner från de första två filmerna i tolkning av John Ottman. Ottman har i stort sett följt regissören Bryan Singers hela karriär, från hans allra första film Public Access, genombrottet med The Usual Suspects, och fram till det senaste superhjältedramat X2: X-men United. En snabb genomlyssning gav intrycket att kompositören gjort en lätt men möjligtvis behövlig uppdatering av de storslagna originalstyckena från 1978. Vad tycker ni?

Streamingen sker för övrigt från skivbolaget Rhinos hemsida, men via länkar som exklusivt förärats SuperHeroHype. Så all kredd till dem, men..

Lyssna här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>