Trailertips: Borat

Borat and the number 4 prostitute in Kazakztan - Its Niice

Trailern till Borats film har tidigare postats här på Bloggywood men var då en YouTube-version som ganska snabbt blev stoppad av 20th Century Fox.

Nu har dock trailern officiellt släppts (det är exakt samma och jag kan inte riktigt förstå varför man ville stoppa den i första början) och finns i fantastisk Quicktime-kvalitet. Filmen har premiär i november i USA.

Trailer: Borat – Yahoo

2 reaktion på “Trailertips: Borat

  1. For what its worth så tror jag inte han är bortglömd , men jag började å andra sidan gilla karaktären ganska sent så det kanske är därför jag jag tycker det.

    Men Borat har ju kämpat för att få attention senaste året iaf. Först MTV Europe music awards där han var värd, och sedan ett sedvanligt skandalöst inhopp för några veckor sedan på amerikanska MTV Movie Awards. Sen dök han ju upp i Cannes också, samt i amerikanska Ali G Show som visade senaste nya avsnittet iaf augusti 2004.. Fast jag tror att färdigställandet av den här dokumentären drog ut på tiden, så timingen är väl inte optimal direkt, inte vad de tänkt sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>