?ntligen får Watchmen en regissör

Watchmen

Den 26 mars skrev Bloggywood om att det ryktades att Zack Snyder skulle ta över registolen för en filmatisering av serienovellen Watchmen.

Snyder: ”If I screw up 300, that would be heartbreaking, but ultimately, it?s not as well known a property. If you get WATCHMEN wrong… well…”

Nu är det bekräftat att Snyder har skrivit på som regissör och Alex Tse kommer att skriva manuset. Historien kring filmatiseringen har i stort sett varit lika invecklat som stiryn i serienovellen. Men nu verkar det som om bollen är i rullning.

Zack Snyder fick jobbet efter att filmbolaget sett Snyders jobb i den kommande 300, också den en filmatisering av en serienovell. Det grekiska äventyret 300, skapad av Frank Miller, har premiär under 2007 och filmades helt i kulisser i Montreal med liknande teknik som Robert Rodriguez användes sig av i Sin City.

Via Yahoo News

4 reaktion på “?ntligen får Watchmen en regissör

  1. Ska man negga: Alan Moores serier brukar väl inte bli direkt världsbäst på film :-)
    Tror nog att Camelot 3000 kunde bli en grym film också, när vi ändå är inne på det spåret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>