Spider-Man och muterade sköldpaddor

Spider-Man 3 teaserposter

Ett flertalet bilder från New York License Show finns online, fotade med en digitalkamera. På bilderna syns lite teasermaterial från filmer som Spider-Man 3 och Teenage Mutant Ninja Turtles.

Gällande Spider-Man-postern så var min spontana tanke att den inte var allt för het. Jag börjar dock ändra mig sakta men säkert, den har en liten konceptteckningsfeeling över sig. Inte lika mycket som den helt fantastiskt underbara Superman Returns-postern som jag tjatat om. Men ändå lite åt samma håll. Nu vill jag bara se en teaser på Venom!

Andra bilder som finns är på en film som heter Golden Compass, en fantasy film med regi från Chris Weitz (About a boy). En film som jag faktiskt inte vet så mycket om. Baserad på en serie av böcker av författaren Phillip Pullman och verkar vara åt fantasy-hållet. Bilderna säger inte mycket men kan vara kul att glo på.

Se alla bilder hos Aint It Cool News

2 reaktion på “Spider-Man och muterade sköldpaddor

  1. Boken Golden Compass av Phillip Pullman är helt underbar; jag hoppas filmen lyckas göra boken rättvisa. Men hur som helst – ännu en film att se fram emot.

    Tycker dessutom att den poster som tidigare visades för Spiderman 3 (den i svart och vitt), var mycket snyggare, men det är nog förmodligen som du skriver mer en konceptbild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>