Vem ska vi ringa?

ghostbustersklar.jpg

Minns ni Marshmallow-gubben och slime-floden? Nu så här knappt 20 år efter den senaste filmen kan forskarna av paranormala fenomen dyka upp på vita duken igen. Harold Ramis och Dan Aykroyd har länge velat dra på sig kärn-vapendräkterna och rädda New York ytterligare en gång- problemet är bara att Bill Murray inte varit lika het på gröten som sina kollegor. Manuset har vad jag förstått varit klart i många år, och nu har Ramis och Aykroyd uppenbarligen tröttnat på att vänta och diskuterar en ny medlem i spökligan: Ben Stiller. Som det ser ut nu kommer Ghostbusters in hell förgylla vår tillvaro 2008 i vilken gänget förflyttas till en annan dimension genom ett varuhus i New York, på andra sidan väntar helvetet…låter intressant. Om vi känner Aykroyd och Ramis rätt så kommer fansen inte bli besvikna, men det är en sak som stör mig: en Ghostbusters utan Peter Venkman? Nä, då var det nog bättre förr…

Läs mer om Ghostbusters III!

En reaktion på “Vem ska vi ringa?

  1. Pingback: Ghostbusters 3 på G på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>