Trailertips: Snakes on a plane

Snakes on a plane

En ny trailer har kommit till filmen som kommer att spela in minst 40 miljoner dollar första helgen på biograferna pga allt internet-buzz den har genererat tack vare sitt fantastiska namn, Snakes on a plane.

På sin höjd blir denna film underhållande. Den lär inte kandidera till guldpalmen. Dock kan det visa sig att den är smart, och lite annorlunda gjord. Skaparna har valt att filma om och lägga in repliker allt efter som ryktet och fenomenet ”snakes on a plane” har vuxit och entusiaster har fått säga sitt.

Tomas på Voccine tipsar om denna länk för dig som vill veta mera om Snakes on a plane-fenomenet.

Vill du bara se den ny trailern, så är detta stället för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>