Färskvara: Transformers bootleg-trailer!

Tidigare idag dök en bootleggad teaser-trailer till Transformers upp på YouTube.
Efter bara några timmar var den borta – officiellt släpp är först om fem dagar på filmens officiella sajt och Paramounts jurister blev säkerligen inte glada. Men nu har faktiskt trailern dykt upp igen. Se den här nedan medan det fortfarande går! Imorgon fredag är den helt säkert borta igen. Bara för att snart komma tillbaka för några timmar, o s v, o s v..

Inspelningen av filmen pågår just nu, och teasern försöker bara introducera de talande robotarna till vår nutid. Först får vi se bilder från uppskjutningen av NASAs Mars Rover 2003, och hur den lilla månroboten åker runt på Mars yta. Men plötsligt avbryts sändningarna. Vad som skedde hemligstämplades av myndigheterna och har aldrig kommit fram… förrän i denna trailer.Uppdatering: I ett motdrag har Paramount nu övergett nedräkningsklockan (5 dagar för tidigt) och börjat visa teasern på den officiella sajten. Klippet laddas automatiskt, men du kan behöva uppdatera sidan ett antal ggr innan det funkar. Se det här!

4 reaktion på “Färskvara: Transformers bootleg-trailer!

  1. Borde bli galet bra! Med stora robotar kan det liksomk inte bli fel. Kanske vi får se en Godzilla vs Transformers om några år??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>