Nu är Wolverine bekräftad

Hugh Jackman som Wolverine

Det har varit en hel del snack om spin-offen från X-Men, Wolverine och nu är det bekräftat. 20th Century Fox gick ut med nyheten att Wolverine blir av under Cine Expo i Amasterdam. I samband med att nyheten presenteras visades också en kortare videosnutt där Hugh Jackman lovade att inom kort sätta på sig klorna igen. Kommer kanske inte som någon direkt nyhet, det har snackats mycket om detta och att fortsätta rida på X-Men-vågen är som att trycka sina egna pengar.

Fox vill ha ut Wolverine redan nästa år. Frågan är dock om detta kommer att krocka med Hugh Jackmans åtagande i Baz Luhrmanns ännu obetitlade projekt där även Nicole Kidman ska medverka.

Egentligen rinner dessa nyheter av mig som vatten på en anka. Det jag egentligen ser fram emot härnäst från Herr Jackman är Christopher Nolans The Prestige och Darren Aronofskys The Fountain. Sedan kan jag börja längta lite efter Wolverine.

2 reaktion på “Nu är Wolverine bekräftad

 1. jag köpte de sneaste samlingsvilymerna av Wolverine i essential-serien (6&/?). och även om jag läste en dle av dem i svenska marvel-tidningar för några år sen måste jag erkänna att jag fattade nada. det där admantiumet (eller vad f-n det heter) ältas om och om igen. Och project x och kanadensiska Alpha. bla bla bla. hoppas filmen gör det enklare..

 2. WOW!

  Hade noll koll på vad Darren hade för sig nuförtiden och ändå brukar jag räkna hans Requiem for a Dream som en av de bästa, eller åtminstone starkaste, filmerna någonsin!

  The Fountain har alla möjligheter till att rocka.
  Men det är ingen liten quest han gett sig på
  …Spanning over one thousand years, and three parallel stories… :)

  En ny Wolverine film är inte på långa vägar lika intressant som om att göra Weapon X till film.

  Men det kommer väl…

  André Hedetoft
  Film-geek med en dröm.
  Att bli den självklara geek movie film-regissören
  Bloggar om geek porn på http://www.oddlife.se/quest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>