Korta nyheter: Keith Richards, Om Sara, mm

Keith Richards är nu till slut klar som Jack Sparrows far i Pirates of The Carribean 3 : At Worlds End. Enligt regissör Gore Verbinski filmas det korta cameo-inhoppet i september (Via MTV News)

Den svenska filmen Om Sara har vunnit den gyllene St. George (dvs Grand Prix) vid Moskow International Film Festival. Detta i tävlan med bland andra Raoul Ruiz Klimt med John Malkovich och Bertrand Bliers Combien tu m’aimes med Gerard Depardieu. Kul för hollywood-meriterade svenske regissören Othman Karim och för Linda Zilliacus i huvudrollen!

Om Superman Returns antal biobesökare och intjänade pengar i USA efter den pga nationaldagsfirande förlängda öppningshelgen kan man säga mycket. Gick det med lite sans egentligen ganska bra, eller gick det med tanke på alla biografer och marknadsföringspengar ganska dåligt? Det rör sig hursomhelst inte om någon flopp a la Poseidon. Att Djävulen bär Prada är en relativt stor hit kan dock lätt konstateras (Via Box Office Mojo)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>