Bloggywoods Quiz #4

Bloggywoods quiz nr 4

Välkommen till Bloggywoods Quiz #4!
Vem är den gemensamma nämnare i bilden ovan? Lyckas du klura ut det så skynda dig att fylla i formuläret nedan, kom ihåg att fylla i hur du kom fram till svaret. Förutom äran (behövs det något annat?) så har du chansen till fribiljetter till sommarens rökare Superman Returns!

Rätt svar på förra Quizen var Kurt Russell. Vinnare av biljetter till Poseidon är Fredrik, Maria och Niklas. Grattis!

Se trailern till Superman Returns
Besök den officiella sidan
Läs mer om Superman Returns på IMDB

Superman Returns har biopremiär den 28 juli!

Tävlingen avslutad

Vinnare av biljetter är Andreas Gunnarsson, Erik Gotthardsson, Mattias Lagerbäck, Per Perstrand och Fredrik Löving. De hade alla angett svaret Marlon Brando och kommit fram till det genom att Vivian Leigh spelade mot honom i ”A Streetcar Named Desire”, Val Kilmer i ”The Island of Dr Moreau”, Robert Duvall i ”Apocalypse Now” och Gene Hackman i ”Superman”.

7 reaktion på “Bloggywoods Quiz #4

  1. Pingback: Bloggywoods Quiz #4 på Bloggywood - En blogg om film.

  2. Här lämnade tidigare Anders sitt tävlingssvar. Det har noterats och han är förstås med i tävlingen, men själva kommentaren har tagits bort. Eftersom man ska svara i kontaktformuläret. :)

  3. Bra. Formuläret syntes inte i min webbläsare, och då gjorde jag ett misstag.
    Hoppas ingen större skada blev skedd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>