Rörligt från Rocky Balboa

Rocky Balboa

Amerikanska tv-programmet The Insider har fått lite exklusiva scener från den kommande filmen Rocky Balboa. När jag först hörde talas om detta så var jag väldigt skeptiskt. Men i stort allt som jag har sett från denna film övertygar. Speciellt de här klippen. Rocky-themet är ju helt fantastiskt!

Det ska även ha visats en trailer framför Pirates of the Caribbean i helgen. Jag har dock inte hittat den (läs: orkat leta tillräckligt). Har någon en länk till den trailern så posta gärna den.

Via MovieNewz

2 reaktion på “Rörligt från Rocky Balboa

  1. Alla hoppas kanske att denna kommer att vara mera åt den första. Jag tycker inte de andra är så där fantastiska. :) 2:an till 5:an har jag faktiskt inte sett på år och dar. Första har jag på dvd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>