Veckans sköna bilder från sköna kommande filmer

You, me and Dupree
Dupree (Owen Wilson) lagar mat med sin polares flickvän (Kate Hudson) i You, Me and Dupree. Populära brorsan Wilson spelar här en ovälkommen husgäst, en riktig slacker som ställer till det för sin bästa vän. Svensk premiär 29 september.


Offside
Annika (Tina Nordlund) instrueras inför hennes inhopp i Offside. Några andra medverkande i den svenska fotbolls-komedin är sköna Torkel Petersson och Jonas Karlsson. Svensk premiär 18 Augusti.

My Super Ex-girlfriend
Uma Thurman rockar en svensktillverkad motorsåg i filmen My Super Ex-Girlfriend. Filmen handlar om Matt (Luke Wilson) som dumpat sin tjej (Thurman) för att hon är för krävande. Han upptäcker dock snart att hon är en superhjälte med övernaturliga krafter. Och nu hon vill hämnas.

Kolla gärna in filmens roliga website, BeMyEx.Com. Svensk premiär 6 oktober.

Nacho Libre
Från regissören till Napoleon Dynamite kommer snart den omtalade Nacho Libre. Nacho (Jack Black) är en kock som jobbar med föräldralösa barn i det mexikanska kloster där också han växt upp. För att kunna ge barnen bättre mat (och för att imponera på en tjej) börjar han smyga ut från klostret för att delta i mexikansk luchador-wrestling. Svensk premiär 15 september.

Lucky You
Lagom till att pokerintresset nått sin peak kommer Lucky You med Eric Bana och Drew Barrymore. Huck Cheever (Bana) är en pokerspelare som vill vinna World Series of Poker i tävling mot bl a den far som övergav honom som liten. Samtidigt måste Chuck börja spela med öppna kort för att kunna vinna nattklubbsångerskan Billie Offers (Barrymore) hjärta.

Handlingen låter inget vidare på papper, men fotot här ovan är riktigt snyggt och regissören Curtis Hanson har tidigare gjort pärlor som 8 Mile och Wonder Boys. Svensk premiär 17 november.

Volver
Penelope Cruz ska vara så vacker i Att återvända (Volver) att till och med öppet homosexuella regissören Pedro Almodovar sade sig för första gången på väldigt länge känna begär efter en kvinna igen. Filmen var en publikfavorit vid Cannes. Svensk premiär 29 september.

Efter Bröllopet
I Efter bröllopet driver Jacob (Mads Mikkelsen) ett nedläggningshotat barnhem i Indien. Av företagsledaren Jörgen (Rolf Lassgård) erbjuds han 4 miljoner dollar i donation i utbyte mot att han bland annat kommer på Jörgens dotters bröllop, vilket förstås leder till ett och annat. Här ser vi Jacob (Mads) sitta ned med Helena (Sidse Babett Knudsen). Svensk premiär 1 september.

Gustaf2
Katten Gustaf (Bill Murray/Claes Malmberg) dissar husses crush (Jennifer Love Hewitt) i Gustaf 2. Svensk premiär 4 Augusti.

Miami Vice
Och till sist så en bild från inspelningen av Miami Vice som visar på hur regissören Michael Mann menar allvar (det är han som sitter längst till höger). ”Vice” ser ut att bli mer av en klassisk Mann-film (The Insider, Heat, Collateral) än någon typisk tv-remake. Med Colin Farrell och Jamie Foxx. Svensk premiär redan den 11 augusti.

3 reaktion på “Veckans sköna bilder från sköna kommande filmer

  1. Owen Wilson är (tillsammans med sin brorsa Luke) antagligen världens bästa slacker. Kolla bara the big bounce. Helt värdelös film men behållningen är ändå att Owen glider runt i flip flops och …bara är.

    Nacho Libre ser också ut att kunna bli en klassiker.

  2. Jag håller med, Owen och Luke är nog de skönaste av slackers. Matthew McConaughey är också lite spaced out och slacker-esque, men inte alls på samma sympatiska och charmiga sätt.

    Nacho Libre verkar åtminstone bli riktigt skön och underhållande iaf. Kanske blir en kultfilm på video, även om den faktiskt gått bättre än väntat på biograferna i USA.

  3. hej jag heter ida och jag är 11 år snart 12 men det är så att jag har ritata av dig på din film gustaf2 så jaag har ritat dig och ådi och din mates nall popky hehe ddet va kul hoppas du svarar hehe hej då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>