Trailertips: Hollywoodland

Hollywoodland

George Reeves spelade Stålmannen i den populära tv-serien ”Adventures of Superman” på 1950-talet. Det var inte det enda han var känd för, tex så medverkade han även i Borta med vinden. Men efter att ha spelat Stålis så blev det ändå i stort det enda han var känd för. Han blev typecastad helt enkelt. Den 16:e juni 1959 tog Reeves livet av sig. Hollywoodland är en drama thriller kring ett av de mystiska dödsfallen i Hollywood och hur en privatdeckare utreder hans död.

Regisserar gör Allen Coulter som mestadles har hållt på med tv-serier för HBO som Rome, The Sopranos, Six Feet Under och Sex and the City. Stålmannen spelas här av Ben Affleck och i andra roller syns Adrien Brody och Diane Lane. En för mig helt okänd film tills jag såg trailern, och nu är jag peppad!

Se trailern – Yahoo – Quicktime

3 reaktion på “Trailertips: Hollywoodland

  1. Tjena,

    Den där filmen har jag hållt ögonen på sedan jag såg titeln första gången. För att sälja marken kring Hollywood så ställde man på 20 talet upp en rad bokstäver på en kulle som bildade HOLLYWOODLAND. Sedanemer restaurerade man man dessa skyltar senare men då skrev man bara HOLLYWOOD eftersom hela området och alla dess tomter var sålda.

    Jag är inget fan av BEN AFFLECK men här kan han faktiskt vara lika bra som i Will Hunting som är hans senaste bra film.

  2. Afflecks röst i slutet av trailern lovar gott. Det är en stark röst, låter inte som den gnälliga och självföraktande Ben vi sett de senaste åren. Låter inte som den Ben Affleck som gick och sabbade sin karriär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>