Fearless premiär i USA skjuts upp

Fearless med Jet Li

Bor du i USA och är sugen på Ronny Yus Fearless (Huo Yuan Jia) med Jet Li i huvudrollen så får du vänta lite lite till. Fearless som var en stor succé på biograferna i Taiwan, Singapore och Malaysia i början av året får amerikansk biopremiär den 22:a september.

De ursprungliga datumet var den 4:e augusti och inget skäl har nämnts för uppskjutandet. Antagligen är det konkurrensen av The Descent och Will Ferrells nya rökare Talladega Nights som avskräcker.

Om detta påverkar den svenska biopremiären återstår att se. Men det skulle jag inte tro. Svensk premiär är satt till den 15:e september.

Ta en titt på trailern

6 reaktion på “Fearless premiär i USA skjuts upp

  1. Den absolut bästa trailern jag har sett sedan länge! Riktig bra film, i gammla Bruce Lee tradition. Ska titta på den hemma när den finns på Blue-Ray eller HD DVD!

  2. Själv tycker jag att Blu-Ray och HD-DVD är aningens överskattat. Steget mellan dvd och HD-dvd är lite för litet. Inte alls som steget mellan VHS och DVD.

    En dvd-spelare med HDMI och en schysst tv eller projektor kan faktiskt göra allting så vackert att tårarna rinner. Jag vet. Jag tittar jämt på film med rinnande ögon. :)

  3. Edit: (Vi lade in jurras länk i en ankartagg)
    Fearless på Amazon.

    Om någon vore intresserad går den att få tag på via amazon eller om ni har någon vän som är i Kina brukar det även där att få tag på med engelsk subtitles.

  4. Jag var förövrigt lite besviken över filmen, lite för mycket koreografi och de har ändrat storyn ganska rejält med vad som egentligen hände med hans liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>