Shyamalan regisserar Harry Potter?

M Night Shyamalan

Spekulationerna kring vem som ska regissera den 6:e Harry Potter-filmen är i full gång. Sedan en tid tillbaka är det känt att Terry Gilliam blev tillfrågad om att regissera en film. Nu är det dags att slänga in ännu ett namn i leken. Tydligen har M. Night Shyamalan sagt att han blev tillfrågad att regissera den första Potter-filmen. Shyamalan var dock vid det tillfället fullt upptagen med att göra Unbreakable. Nu surras det dock igen kring hans namn fär den 6:e filmen i Harry Potter-serien.

Den 5:e filmen, The Order of the Phoenix, är redan i produktionsstadiet och David Yates regisserar den. Intressant att notera att man inför denna film byter manusförfattare till Michael Goldenberg. Tidigare har Steven Kloves skrivit manus till de fyra första filmerna efter J.K. Rowlings böcker.

En reaktion på “Shyamalan regisserar Harry Potter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>