En film att sätta tänderna i

Dracula

I vårt forum har vi i en tråd diskuterat vampyrrullar, och denna nyhet som följer passar ju väldigt bra. Universal Studios ska göra en ny film om Dracula. Denna ska centreras kring hur han blev just den legenden han är. En mix av om den sanna historien om Prins Vlad och vampyrmyten.

Cinema Confidential skriver: ”The trade describes Dracula in the story as a flawed hero in a tragic love story set in a dark age of magic and war, repositioning him more as a vengeful hero than the monster seen in Bram Stoker’s classic novel.”

Inget mera är sagt, varken om regissörer eller skådisar.

Många vampyrrullar finns det och lägg till denna på listan. Finns det för många vampyrrullar? Diskutera i forumet!

Via TheMovieBlog

En reaktion på “En film att sätta tänderna i

  1. Den bästa vampyrfilmen anser jag ändå vara just Coppolas version.

    Alla dessa hemska ”moderna” vampyrfilmer *host*Blade*host* är skräp, och Coppolas film lyckas vara både klassisk och uppfräschad på en och samma gång. På andra plats tycker jag att ”Interview with the vampire” bör placeras trots att den innehåller Tom Cruise och trots att den är sådär Ann Rice-fånig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>