Se 24 minuter av A Scanner Darkly

A Scanner Darkly

Visst är det vanligt att filmbolag släpper filmsnuttar för dig att titta på. Ofta om de aningens osäkra på hur filmen kommer att tas emot. IGN.com har fått tag på de 24 första minutrarna till Richard Linklaters kommande Sci-Fi-film A Scanner Darkly.

Den rotoskopfilmade rullen har fått sitt premiärdatum uppskjutet och uppskjutet. Oktober 2006 är det senaste datumet för en svensk premiär som jag har hört om.

A Scanner Darkly utspelar sig i en uppdiktad paranoid värld där var femte medborgare anställts av regeringen för att spionera på resten. Där möter vi undercover-agenten Fred. Fred är som liksom många andra agenter, fast i det populära knarket Substance D?s grepp vilket ofta får missbrukaren att utveckla flera personligheter. Problem uppstår när Fred ger sig ut på jakt efter en av hans personligheter, Bob – Langaren.

Filmen är baserad på en bok av Philip K. Dick, som även skrivit förlagorna till filmerna ?Minority Report”, ?Paycheck”, ?Blade Runner”. I rollerna bla Keanu Reeves, Winona Ryder, Robert Downey Jr och Woody Harrelson.

Se klippet här!

blank

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>