Robin Williams i nästa Jason Bourne

Robin Williams

En rulle som jag gillade när den kom var den första filmen i Jason Bourne-serien, The Bourne Identity. Den kändes fräsch och var underhållande. The Bourne Supremecy gjore mig inte heller besviken, mer av det förra helt enkelt. Den tredje Bourne-filmen är under produktion och Paul Greengrass är kvar i registolen från Supremecy. Mina förväntningar är en solid 7.4 på IMDb för The Bourne Ultimatum, precis så som de tidigare filmerna har betygsatts.

Cinescape har fått kontakt med en person som rapporterar att Matt Damon kommer att få sällskap av ingen annan än Robin Williams. En fantastiskt skådespelare när han gör dramer. Det visas inte minst med sina 3 Oscarsnomineringar och en Oscars-staty.

The Bourne Ultimatum har premiär någon gång under 2007. Men eller utan Robin Williams. Jag hoppas på med.

Psst. Snacka om Bournefilmerna med mig i Forumet!

En reaktion på “Robin Williams i nästa Jason Bourne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>