I’m Rick James, bitch! Enjoy yourself…

Rick James

Många är vi som har skratat åt Dave Chappelles lilla sketch kring Charlies Murphys äventyr med Rick James. En dokumentär om Rick James liv, som dog 2004, är på väg och titeln är: I’m Rick James. Dokumentären kommer bland annat innehålla intervjuer med Janice Dickinson, Busta Rhymes, Snoop Dog och Dave Chappelle.

Cocaine is a helluva drug…

Charlie Murphys True Hollywood Stories – YouTube

Via Cinematical

4 reaktion på “I’m Rick James, bitch! Enjoy yourself…

  1. Och när du nämner Dave Chappelle påminner det mig om att det släppts en DVD med några avsnitt som var inspelade för säsong 3 av ‘Chappelle Show’, men som aldrig visades eftersom han inte skrev på kontraktet. Istället leds showen av Charles Murphy och Darnell Rawlins.

  2. Dave är helt klart en av de bättre, och vågad, komiker som finns för tillfället. Nästan som Eddie Murphy på 70-80-talet och som Richard Pryor innan det…

  3. Rhett: Jag håller med. Bra liknelse! Fast jag liknar honom hellre bara vid Pryor, de två är nästa lika ”plågade”. ?ven fast det inte yttrar sig i drogmissbruk och annat för Chapelle som för Pryor.

  4. Chappelle har väl inte haft samma ‘missbruk’ i samma mening som Pryor, men en hel jävla del haschande har det blivit, enligt honom själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>