Davy Jones utan sina tentakler

Bill Nighy - Davy Jones

Har du undrat över hur mycket Bill Nighy det är över Davy Jones i Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest? Egentligen bara ögonen skulle man kunna säga. På nedan länk kan du se hur Nighy såg ut när han spelade in sina scner. Några vita flörtkulor och lite smink runt ögonen. Men fantastiskt skådespel.

Min kära sambo lutade sig faktiskt emot mig i salongen och sade ”Men det där är ju han från Love Acutally” utan att veta i förhand han skulle vara med. ?ven om det inte syntes, så såg man att det var Nighy. Jag vågar till och med säga att han var bättre än Depp.

Bill Nighy som Davy Jones

Via The Movie Blog

En reaktion på “Davy Jones utan sina tentakler

  1. Jag har alltid tyckt att Bill Nighy är en fantstisk skådespelare, som i Love Actually, Underworld och han är speakern i en serie om surikater på animalplanet som jag brukar se på mornarna. första filmen jag såg honom i var Love Actually, sen såg jag Underworld och märkte att det var han i båda filmerna. när jag såg Pirates of the caribean 2 så tyckte jag genast att Davy Jones va bäst. när filmen var slut insåg jag att det var Bill. man ser verkligen varenda ansiktsuttryck i Jones ansikte som Bill gör, och hans fantastiska röst som passar perfekt till ett fiskanikte. och jag tycker faktiskt att Bill Nighy är bättre en Depp jag med.
    Do you fear death?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>