Korta nyheter: Nic Cage, Fletch, mm

Nicholas Cage har skrivit på för att spela Liberace i en ännu en biopic om en musiker. Filmen saknar dock ännu en regissör (TMZ, via JoBlo).

Skaparen av tv-serierna Scrubs och Spin City, Bill Lawrence, ska återuppliva Chevy Chase gamla paradroll Fletch. Lawrence försöker nu få sin scrubs-stjärna Zach Braff till huvudrollen (Yahoo!).

Och Richard Kelly fick ett till jobb efter Southland Tales. Han ska härnäst regissera The Box, som tidigare knutits till Eli ”Hostel” Roth (JoBlo).

8 reaktion på “Korta nyheter: Nic Cage, Fletch, mm

 1. Okej, jag är oerhört förtjust i både Lawrence och Braff – speciellt Zach Braff, Garden State var oh så sagolikt bra – men här blir det nej. Bestämt nej. Skräddarn säger nej!

  Tanken på en, eller flera, Fletch med Jason Lee i titelrollen och Kevin Smith bakom ratten har fått mig oförskämt upphetsad sedan jag första hörde talas om möjligheten.

  Jason Lee. Alldeles förbaskat underskattad. Skamligt.

 2. Oh, och nu har jag upptäckt vilken novell The Box baseras. Riktigt häftig liten historia, en av mina personliga favoriter, och bör passa Richard Kelly perfekt. Fin-fina nyheter där.

 3. Min tanke är också att Zach Braff känns lite för mesig för Fletch. Jason Lee är helskön, men han är nog inte ens nu en tillräckligt stor stjärna.. Annars så.. Steve Carell kanske?

  Fredrik: The box har en cool synopsis. Jag lämnade dock det ute i inlägget pga att jag ville hålla det kort, såna där tuffa val man får göra som bloggare ;) Men vad jag inte visste var att det var Richard Matheson, författaren till I Am Legend, som skrivit den. En grymt cool twist i synopsis är att ett gifta par får en en låda till sin dörr, blir omedelbart rika av det, men att någon de INTE känner dör när de öppnar lådan. Väldigt intressant upplägg för moraliska och andra frågor. Och du har rätt, det känns som klockrent, mystiskt Richard Kelly-material.

 4. Var inte problemet med Jason Lee att han kändes för gammal och då känns ju Carell ännu äldre? För filmen skall väl bli en prequel som det så fint heter väl?

 5. Jaha, ja, jag har kanske ingen riktig koll på karaktären fletch eller böckerna bakom. Men ja.. då får vi väl kanske nöja oss med Zach Braff då :)

 6. Jurra: Filmbolagets problem med Jason Lee har väl alltid varit, som jag förstått saken, att han inte var en tillräckligt stor stjärna. Fast med tanke på att My Name Is Earl varit en succé, kunde man (eller såna som jag) ju hoppas att bolaget tänkt om. Vilket förstås inte är säkert, och har dessutom Smith hoppat av är chansen ännu mindre.

  Jag tror säkert Zach Braff skulle göra en bra Fletch, och Carrell känns inte heller som ett uselt val, men Jason Lee äger alla trummor. Ge mannen den respekt han förtjänar, damnit!

  Hm. Om man skulle kolla på Mallrats ikväll, det var länge sen sist…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>