Brad Pitt blir Benjamin Button

Brad Pitt (Fight Club,)

Roliga nyheter för fans av Seven och Fight Club: Brad Pitt ska spela huvudrollen i David Finchers kommande The Curious Case of Benjamin Button. Filmen är baserad på en novell av F Scott Fitzgerald, och handlar om en 50 årig man som börjar åldras bakåt. Eller ja, föryngras då. Skruvat material för den skruvade regissören David Fincher, som tidigare alltså gjort både Se7en och Fight Club med Pitt i en av huvudrollerna.

Via Variety. Bild från Fight Club (dvd-länk).

En reaktion på “Brad Pitt blir Benjamin Button

  1. Jag hade innan lite synpunkter på Brad Pitt som femtioåring men nu efter att ha sett trailern till Babel har jag inga problem med det och börjar så smått se fram emot filmen. Det brukar ju vara en ”hyfsad” parning med Fincher och Pitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>