Trailertips: Babel

Brad Pitt och Cate Blanchett i Babel

Babel är en film av Alejandro Gonzalez Inarritu som gjorde Amores Perros och senast 21 grams. Den bibliska myten om hur gud straffade människorna för deras högmod genom att skapa olika språk har inspirerat till ett drama med flera överlappande historier. Cate Blanchett spelar en kvinna som blir skjuten i Marockos öken, vilket blir startskottet för flera andra skeenden. I rollen som hennes man ser vi en lätt gråhårig Brad Pitt, och bland de övriga medverkande finns bl a Gael Garcia Bernal och Koji Yakusho. Svensk biopremiär den 24 november.

Se trailern här! (Quicktime, på Apple.com)

4 reaktion på “Trailertips: Babel

  1. Detta ser ju faktiskt smått fantastiskt ut.
    – Jag älskade 21 grams. Inarritu gör ganska tunga filmer.
    – Jag älskade Gael Garcia Bernal i Dagbok från en Motorcykel.
    – Brad Pitt ser mått George Cloonisk (Syriana) ut med sitt skägg.

  2. Jag har tittat på trailern ett antal gånger nu, jag förstår fortfarande inte riktigt vad filmen skall handla om men jag blir mer och mer intresserad av filmen varje gång jag ser trailern vilket får ses som positivt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>