Och Ryan Philippe blir Two-Face?

Ryan Phillippe (crash) & Two-Face

I den fortsatta spekulationen kring nästa Batman-film har uppmärksamheten nu börjat riktas mot rollen som Two-Face/distriktsåklagaren Harvey Dent. Rollen är lite speciell eftersom karaktären enligt uppgift bara ska etableras som Gothams distriktsåklagare i nästa film, för att sedan utvecklas till Two-Face i en tredje film. Tommy Lee Jones gjorde rollen i Batman Forever (1995).

Enligt fansajten Batman-on-film ska nu Ryan Phillippe vara nära rollen. Sajten har fått uppgifterna av två av varandra oberoende källor, men varnar för att det ännu bara är ett rykte. Däremot verkar Heath Ledger mer eller mindre klar för rollen som The Joker, och en källa nära produktionen nämner för Batman-om-film att vi ska emotse en helt annan tolkning än Jack Nicholsons. Mera ”creepy and extreme”.

Via Cinematical och Batman-on-film. Bild på Ryan från Crash (dvd-länk).

4 reaktion på “Och Ryan Philippe blir Two-Face?

  1. *muttrar*

    ?lskade verkligen Batman Begins men nu har 2 av mina hatfavoriter möjligtvis signat med den nya filmen känner jag mig väldigt osäker inför det här. Ja, möjligt att de är bra skådespelare jag gillar dom helt enkelt inte bara.

  2. Vi får se hur detta funkar i verkligheten. Kudos dock för att man introducerar Two-Faces bakgrundsstory. I första Batman-filmen spelades ju Harvey Dent av Billy Dee Williams (Lando i Star Wars-filmerna) och tydligen lobbade han hårt för den rollen just eftersom det var meningen att Harvey blir Two-Face i nästa rulle. Dock blev ju verkligheten lite annorlunda, Batman Returns innehöll ingen Two-Face alls, och när det blev dags för den rollen att göra entré fick Tommy Lee Jones den istället.

    Jag är dock lite skeptisk till att Ryan Philippe kan axla den rollen.

  3. Jag har en tanke om att det kommer bli mer effektfullt att ha en prettyboy som Ryan Phillippe som Two-face. Annars spekuleras det ju i att Warner Bros vill hålla skådespelarna unga för att det är bra för business, vilket nog också kan ligga bakom att Phillippe kan få rollen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>