En tidslinje över Mel Gibsons galenskaper

Mel-skandal

Jag vill inte vältra mig i någons olycka, men Movies.com har gjort ett måttligt underhållande försök till etablera en tidslinje över Mel Gibsons uppgång och fall. Det kan jag ju inte gärna undanhålla er, om inte annat så för att det kanske kan skapa lite förståelse för hur mannen som gjorde Braveheart kunde sjunka så lågt som till helgens bravader.

För alla kvarvarande Mel Gibson-fans därute vill jag iallafall påpeka att mannen nu har checkat in på rehab. Dessutom finns det fortfarande inte något märkbart negativt ”buzz” kring kommande Apocalypto (titeln till trots) och Walt Disney Company skulle inte heller äventyra bolagets namn på att distribuera om de inte trodde starkt på filmen. Och ja, det var ungefär alla positiva nyheter som finns att rapportera om mannen just nu..

Läs Movies.Com: How Mel Got So Nutty – A timeline!

5 reaktion på “En tidslinje över Mel Gibsons galenskaper

 1. Skönt att Mel är den enda i Hollywood som har missbruksproblem, har åkt dit av polisen och sagt nåt rasistiskt..

 2. Nej, det är kanske lite överdrivet. Men orden om judar måste ses i ljuset av tidigare uttalanden och hur Gibsons egna film ”The Passion of The Christ” framställer folkgruppen. Och i ljuset av situationen som Gibson befann sig i när han arresterades (inga judar i närheten att bli förbannade på).

  Och sen har det oftast funnits ett mått av galenskap i Gibsons rolltolkningar och filmprojekt, vilket gör nyheterna ännu lite mer relevanta.

  För övrigt är det ju få som lyckats åka dit hos polisen, avslöjat sina stora missbruksproblem och sagt något rasistiskt vid samma tillfälle..

 3. ?ndrade några ord i texten nu också, märkte att den kunde läsas i en ton som inte var tänkt när jag hade orden ”eventuella kvarvarande fans” i den. Nu kan den istället läsas som att jag är positiv till Mel, ”alla kvarvarande fans”, vilket inte heller är rätt, men det är iallafall mindre av något ställningstagande och jag är ju i själva verket relativt neutral till mannen. ?ven om jag tror att den här storyn kan utvecklas lite hursomhelst de kommande veckorna, kanske öppnas floddammarna för negativa storys. Och efter det här är tålamodet med honom förbrukat om Apocalypto trots allt är en kalkon. Då är han nog ganska körd i Hollywood.

 4. Quote: För övrigt är det ju få som lyckats åka dit hos polisen, avslöjat sina stora missbruksproblem och sagt något rasistiskt vid samma tillfälle..>>

  Troligen av en vit person med europeiskt ursprung.
  Annars är nog häktespersonal både i Europa som USA utleda på exakt denna kombination från färgade och emigranter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>