Jessica Biel splittrar Chuck och Larry

Jessica, Chuck and Larry

I I Now Pronounce You Chuck and Larry låtsas brandmännen Adam Sandler och Kevin James att de är ett gay-par för att kunna ta del av partnerförmåner. Nu har Jessica Biel (från tv-serien 7th Heaven) skrivit på för att spela den advokat som ”paret” anlitar för att driva deras case och som Adam Sandlers karaktär fattar tycke för.

Filmen är antagligen smartare, fyndigare och mindre plump än den låter, eftersom den bygger på ett manus av Alexander Payne och Jim Taylor. De har tidigare bland annat skrivit Paynes två senaste komedier, de så hyllade About Schmidt och Sideways. Adam Sandler och Kevin James har för övrigt setts researcha sina roller på en gay-bar, roligt nog. Regisserar gör Dennis Dugan (Happy Gilmore, Big Daddy) och inspelningarna börjar i slutet av augusti. Svensk premiär 27 juli 2007.

Via THR.

4 reaktion på “Jessica Biel splittrar Chuck och Larry

  1. Jag kan inte med Adam Sandler, med två undantag – Punch-Drunk Love och Happy Gilmore och är väldigt förtjust i About Schmidt, så det här bådar ju faktiskt rätt gott. Dessutom, heh, Jessica Biel. Nog sagt.

  2. Oj, det fanns tydligen ett svenskt datum utsatt redan också. Intressant, eftersom den inte ens börjat filmas.. Men, ja, 27 juli 2007 uppger UIP och det lär väl bli något sådant, men liten reservation för att UIP verkar ha satt datumet när Wedding Crashers-regissören David Dobkin skulle göra filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>