Nästa Batman-film heter The Dark Knight

Batman

Warner Bros bekräftar nu att Batman Begins uppföljare kommer ha Heath Ledger i rollen som The Joker, och att Christian Bale och Christopher Nolan återvänder i huvudrollen respektive regissörsstolen. Dessutom avslöjas att filmens titel är The Dark Knight. Manuset är skrivet av Jonathan Nolan, baserat på en idé av Christopher Nolan och David Goyer, och har inga kända kopplingar till Frank Millers Dark Knight-universum (?r 1986 återupplivade Miller i princip ensam hela Batman-franchisen med sina 4 fristående nummer av Batman: The Dark Knight Returns). Men det är ändå svårt att tro att titeln inte skall ses som något av en hyllning till Frank Miller och den lite hårdare, tuffare Batman som han återintroducerade.

– Jag är exalterad inför att fortsätta den historia vi påbörjade med Batman Begins, sa Christopher Nolan i ett uttalande. Vår utmaning i rollbesättandet av The Joker var att hitta en skådespelare som inte bara är exceptionellt talangfull, utan också helt orädd, fortsatte regissören. Att se Heath Ledgers tolkning av denna ikoniska karaktär ta sig an Christian Bales Batman kommer bli helt otroligt, menade Nolan.

Via Coming Soon.

10 reaktion på “Nästa Batman-film heter The Dark Knight

 1. Hoppas att den rullen blir bra.
  Batman Begins var ju en av förra årets bästa filmer. Så bra att jag önskade att den aldrig skulle ta slut.

 2. Jag tror verkligen den kan bli bra. Heath Ledger som Jokern kan bli lite avigt, men i stort tror jag myket på den. Nu är ju bakgrundshistorien avklarad, Batman återintroducerad och regissör Nolan kan koncentrera sig på att skapa smart och cool action. Och visst är The Dark Knight en rätt cool titel?!

 3. Det är en jäkligt cool titel gillar verkligen att det är The Dark Knight och inte Batman: The Dark Knight. Förrutom skådespelarna som skall vara med i den nya filmen som inte var med den gamla ser det finfint ut ;)

 4. Känns lite synd att de ska dra in Jokern när det redan finns en bra Batmanrulle med honom, vore intressantare med en ny, ofilmad skurk. Men men, det kanske blir bra ändå..eller vad säger jag? Blir förmodligen väldigt bra

 5. Ingen kommer någonsin att spöa Jack Nicholsson som Jokern.
  För övrigt älskade jag Nolans tolkning av en något mörkare Batman.
  Lite som att vara tillbaka till Tim Burtons filmer efter ett antal tafatta försök ;)

  Mmm.

  Ser mycket fram emot The Dark Knight.

  Men visst hade det varit underbart om de hade baserat dem på Frank Millers serier?

  Har ni inte läst dem eller Sin City så släng er över dem så fort ni bara kan!

  André Hedetoft
  Film-geek
  Bloggar geek porn på http://www.andrehedetoft.com/geekporn

 6. Jag såg Batman Begins och jag tyckte den var ASBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  så jag köpte den när den kom på dvd och såg den miljoners miljoner gånger!
  Jag är så spänd inför nästa film,Batman:The Dark Knight

 7. Jag,vantar med förväntan på nya batman filmen och hoppas den blir minst lika bra som Batman begins -för dän är ju kanon bra . Hälsningar Emil .

 8. jag lengtar så himmla mycket till nästa batman film!. Jag hoppas och tror att the joker är med i nästa batman film. batman begins var jätte jätte jätte jäätte BRA!

 9. Michael Keaton är Batman och ingen annan… Samma sak gäller Jokern. Fattar inte varför dom fortsätter med kassa skådespelare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>