Bruce Willis tillbaka i Live Free and Die Hard

Bruce Willis Die Hard

Bruce Willis återkommer för ännu en omgång action sommaren 2007 i Live Free and Die Hard (positivt med en kreativ titel på en uppföljare, negativt med Bush-konnotationen). Filmen handlar om att terrorister genomför en attack mot den amerikanska IT-infrastrukturen, en attack som kan få hela landet att stå stilla. Men en ensam new york-snut står i vägen. John McClane, återigen spelad av Bruce.

Regisserar gör Len Wiseman, som haft stor framgång med vampyraction i Underworld och Underworld Evolution. Wiseman säger till USA Today att filmen kommer vara mer episk och på en större skala än de tidigare. Nu är ju hotet mot hela landet. Regissören verkar också medveten om att det inte bara är att repetera samma framgångskoncept hela 10 år efter senaste uppföljaren, och pratar om att de första filmerna skapade en trend i Hollywood med ensamma hjältar mot hela gäng av antagonister. Läs mer om det här! Amerikansk premiär är satt till 29 juni 2007 och inspelningarna påbörjas i september.

Via Dark Horizons.

4 reaktion på “Bruce Willis tillbaka i Live Free and Die Hard

  1. Med titeln att göra. Handlingen är att terrorister hotar amerika och titeln är ”Live Free and Die Hard”. Och George Bush har pushat på att amerika är the land of the free och att terroristerna skulle hata just detta, deras frihet, att de ”lever fria”.

    Men, ja, det var bara en detalj. Jag tycker annars att filmen låter rätt fräsch och Len Wiseman känns som ganska mycket rätt man för jobbet. ?ven om jag inte sett Underworldfilmerna då..

  2. Jag har verkligen ett hat/älska-förhållande till Die Hard-filmerna.
    Men man kan ju alltid hoppas på fläskig action och hårdkokta oneliners som står som spön i backen.
    Däremot är det oroväckande med Len Wiseman. Underworld-rullarna är ju inga höjdare direkt… tjejvarianter av Van Helsing….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>