Trailertips: Borat

Borat

Jagshemash! Vi har ju tidigare visat en bootleg-teaser från YouTube, men här är nu är den officiella trailern inför den amerikanska premiären av Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. Filmen handlar om kazakstanske tv-personligheten Borat (Sasha Baron Cohen) som reser till USA för att rapportera om landet, samtidigt som han blir intresserad av att lokalisera och gifta sig med Pamela Anderson.

Trailern har många roliga och sköna scener, särskilt den när Borat presenterar sig i tunnelbanan, men av någon anledning bygger den inte upp mycket av en story att engagera sig i. ? andra sidan lockade den första Jackass-filmen mycket folk till biograferna utan någon som helst story, så det kanske inte behövs. Regissör är Larry Charles, som bla skrivit manus för Seinfeld och Entourage samt regisserat några avsnitt av Curb Your Enthusiasm. Svensk premiär är ännu inte satt, men 3 november är det amerikansk och brittisk premiär.

4 reaktion på “Trailertips: Borat

  1. Pingback: Borat på MySpace på Life Deluxe

  2. Helt övergrym! :) November kan inte komma tillräckligt snart. Tänkte bara påpeka att youtube-trailern också funnits på Apples trailer sida sen 30/6 så den borde väl (också) vara officiell.

  3. Det är sant. Men jag menade eatt den första var en teaser, och här är nu den tilltänkta huvud-trailern. ?ven om det ju i Borats fall inte betyder så mycket.. Hmm, tror jag uppdaterar inlägget. Men tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>