Videoklipp: Ett besök på inspelningen av Transformers

Amerikanska tv-showen Access Hollywood har fått chansen att besöka Michael Bay på inspelningen av Transformers. Det korta klippet på en och en halv minut har mot slutet några animerade storyboard-skisser som visar ungefär hur robotarna kommer att se ut. Och vi får se Megan Fox i en väl tilltagen urringning. Men annars är bilderna från själva inspelningen ganska intetsägande, och skulle lika gärna kunna vara hämtade från Bad Boys, The Island eller någon annan Michael Bay-film.

Varning för brusigt ljud i klippet!

Via Aint It Cool News (men videon via eget detektivarbete).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>