Klipp från kommande LOTR-dvd:er

Elijah Wood i Lord of the Rings

New Line gör sitt bästa för att få oss att köpa de kommande dvd-utgåvorna av Lord of the Rings. Deras bästa består av ALDRIG TIDIGARE VISAT MATERIAL! Finns det alltså sådant? Jag trodde att de massiva utgåvorna som redan kommit med miljarder av minuter av extra material var allt?

Antagligen ligger det en hel del grävande i arkiven bakom detta. De kommande ”Limited Edtion”-utgåvorna kommer att ha en ny och djupare bakom-kulisserna och släpps den 29 augusti i staterna. ”Limited” betyder i detta fall: ”Tills vi inte kan sälja fler”.

?r du sugen på att få en liten sneakpeek på extramaterialet så ta en titt borta hos ComingSoon.net. Då får du se hur de gjorde snön i filmen (Wow!) och Viggo fiskandes med fluga.

En reaktion på “Klipp från kommande LOTR-dvd:er

  1. Jag kommer inte att köpa dem. Jag är trött på att filmbolag tar till såna här plumpna knep för att aldrig sluta tjäna pengar på sina filmer. Värst är väl George Lucas som har släppt Star Wars-filmerna i femtioelva olika versioner under åren, men jag är trött på att köpa samma filmer om och om igen. Att vara filmfantast verkar enligt filmbolagen vara detsamma som att vara dum i skallen.

    Nej, jag vägrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>