På besök hos Transformers

Transformers

Tyvärr gäller inte rubriken mig utan John på The Movie Blog. Han och en himlans massa representanter från andra siter blev flugna till LA, bo på lyxhotell, och fick spendera en hel dag på inspelningen av Michael Bays Transformers.

Ett smart och antagligen ganska billigt sätt för filmbolaget att få buzz på filmen. Tillsammans har alla dessa siter miljontals av läsare och John på The Movie Blog var till 95% positiv till allt vad han såg och hörde om filmen.

Läs Johns inlägg om besöket.
Ganska kul läsning då John är en riktig Transformers-nörd.

”There is a love story in the movie. I HATE that. Love story = screen time taken away from Autobots and Decepticons kicking the crap out of each other. That’s stupid. I know they’re trying to appeal more to women… but come on.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>