Se 6 minuter av Flyboys med Franco

James Franco  Flygoys

Nu kan du via Yahoo se närmare 6 minuter av flygplansaction från Flyboys med bland annat Jean Reno och James Franco. Att höra flygplansljuden gör mig lika glad som Kong hade varit om han fått komma tillbaka till Skull Island. Vilket ljud! Nu är det bara att hoppas att denna rulle inte tar samma väg som Pearl Harbor, raka vägen till skithuset.

Filmen handlar om en amerikansk pilot, James Franco, som anmäler sig frivillig för att delta i första världskriget. Ett krig där genomsnittstiden för att hålla sig vid liv var ca 2 veckor för en pilot.

Ta en titt hos Yahoo och berätta gärna för mig. Klippet hackade en hel del för mig och jag gav upp ganska snabbt.

5 reaktion på “Se 6 minuter av Flyboys med Franco

  1. Vad som är riktigt bra är att det gör en film om det här, aces high och bluemax är bra, men börjar bli gamla. Kommer det att vara historiskt rätt, no way är ju hollywood vi talar om, mendet bryr jag mig inte om efter ha sett trailern, är riktigt fint maskingevärsljud.

  2. Mycket bra film och då har jag ändå sett en hel del film genom åren.Fem stjärnor helt klart.Något som däremot stack som en törn i hjärtat var att historien bakom dessa grabbars öden var sann och inte påhittad.Att hjälten sedan åtevände till England för att leta upp sin stora kärlek som flydde med sina mindre syskon över kanalen från Frankrike och aldrig hittade henne igen lämnar många många frågor obesvarade.Nog måste väl ”någon” ha haft kunskap om vad som hände med denna kvinna.Annars var filmen som sagt mycket mycket bra!. SideShow Surfer

  3. Jag gillade filmen as mycket!! Berättelsen var bra och stjärnorna spelade jättebra!! Speciellt när Jean Reno kom in i bilden det var då flmen blev rolig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>