Terminator kommer till den lilla rutan

Micheal Biehn och Linda Hamilton i The Terminator

Fox har gett grönt ljus till en tv-produktion av The Terminator. TV-serien ska heta The Sarah Connor Chronicles och ska handla om Sarah och John Connor, utspelandes efter Terminator 2: Judgment Day i tidslinjen. Enligt Variety så har Warner Bros. anlitet David Nutter (Smallville, The X-Files, Supernatural) för att regissera pilotavsnittet. Rollbesättningen har påbörjas omedelbart och filmstart beräknas till tidigit nästa år i New Mexiko.

Antagligen kommer det handla om Connors flykt från rättvisan. Inget är sagt om hur detta påverkar tankarna om en fjärde film. Blir tv-serien en succé så är en 4:e film nog given. Men frågan är vad tv-serien kommer att handla om? Två pers på flykt, men de måste väl slänga in en gammal hederlig T-800?

Via Cinescape

3 reaktion på “Terminator kommer till den lilla rutan

  1. Jag läste till och med att om TV-serien går bra kan den lägga grunden för en hel ny trilogi. Gissningsvis koncentrerad på Sarah Connor även den, antar jag. Vilket jag skriver upp på. Starka kvinnliga karaktärer som sparkar hård rumpa kan vi inte få för mycket av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>