Teaser till Del Toros Pans Labyrinth

Pans Labyrinth

CHUD.com har fått tag på en exklusiv teaser till Guillermo Del Toros Pan’s Labyrinth i vacker och stort Quicktimeformat. En film som många kallar Del Toros mästerverk. Några av de som hyser lovord över filmen är regissören Frank Darabont (Nyckeln till Frihet och Den Gröna Milen) och författaren Stephen King.

El Laberinto del Fauno (Pan?s Labyrinth) handlar om en mor och en dotter som reser norrut i Spanien strax efter att Franco tagit makten över 1944. Dottern lever i sin egna fantasivärld och måste svårigheterna i den verkliga världen genom fablernas värld.

Besök CHUD och kolla in teasern.

En reaktion på “Teaser till Del Toros Pans Labyrinth

  1. Fantastiska färger det är känslan jag får när jag tittar på trailern och fantastiska färger är något i mitt tycke som verkligen sätter den här sagokänslan över det hela. Filmen ser onekligen spännande ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>