Fler premiärbilder från Venedig

Copyright 63rd Venice Film Festival

Vi blandar och ger här på Bloggywood, och här kommer ännu några fina foton från den promotion-pigga Venedigfestivalen. Paparazzifavoriten Lindsay Lohan (ovan) är på plats för att göra reklam för Bobby, en film om människorna runt den mördade Bobby Kennedy under hans sista dag. Med början på fredag kan hon ses på de svenska biograferna i Robert Altmans nya A Prairie Home Companion.

Copyright 63rd Venice Film Festival

På den vänstra sidan, Lindsay Lohan med pojkvän Harry Morton. På den högra sidan, Emilio Estevez som regisserade henne i Bobby. Emilio som annars är mest känd för att ha spelat Gordon Bombay, hockeytränaren i Mighty Ducks-filmerna. Eller för hans roll i high school-klassikern The Breakfast Club. Eller helt enkelt för att vara Charlie Sheens brorsa.

Copyright 63rd Venice Film Festival

Christian Slater är inte bortglömd av de italienska fansen. ?ven Slater är med i ensemble-filmen Bobby tillsammans med Lohan, Shia Lebouf, Heather Graham, Elijah Wood och många fler. Svensk premiär ej satt.

Copyright 63rd Venice Film Festival

Från The Fountain ses här Sean Patrick Thomas, regissören Darren Aronofsky samt Aronofskys fru Rachel Weisz. Bilden ser ut att vara tagen innan den olyckliga premiären, där filmen fick mycket blandade reaktioner och möttes av en hel del buande. Sean Patrick Thomas är killen som en gång dansade så bra med Julia Stiles i den charmiga Save The Last Dance.

Läs lite mer om festivalens filmer i vår lilla special Inför Venedigs filmfestival del 1 och del 2.

4 reaktion på “Fler premiärbilder från Venedig

 1. Fredrik: ?h, du borde veta, hon har en i varje hamn ;) Fast denne Harry Morton har varit the one and only halva sommaren nu. Du får kanske glädja dig åt att han åtminstone verkar hyfsat vettig och stabil, och inte någon arrogant Kevin Federline-typ.

 2. Har nyss sett ”Bobby” och den var bra. Emilio Estevez gjorde en kanonfin regi-jobb. Kunde ha putsats lite, men annars var den bra gjort.

  Den här gången så var budgeten en anning högre och Estevez satsade mer på regi än agering ( Han bruckar satsa på både och i sina andra filmer). De är en av de anledningar som jag tror har gått bra för den här filmen.

  Om ni andra är filmnördar som jag så vet ni att Estevez alltid har en speciell grej varje gång han är med i en film. Han gapskrattar alltid, både i och i onödan.

  I den här filmen så skrattar han inte ett dugg. Men jag måste erkänna att han har förändrats, var lite för lugn (Han börjar ju bli gammal, hans ”Brat Pack”-dagar är ju över).

 3. Ja just det, kom på en grej. Det verkar som att varje gång Estevez försöker att dramatisera så skrattar han ju aldrig.

  Han gjorde ju inte heller det i hans ”The War at home”, med bl.a. hans far, Martin Sheen och Kathy Bates.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>