Bilder från Blades of Glory

Will Ferrell i Blades of Glory

Will Ferrell. Du älskar honom, eller du hatar honom. Jag tillhör den första kategorin och sitter med konstant leende på läpparna genom Old School, Elf och Anchorman. Hans inhopp i Starsky & Hutch och Wedding Crashers är också något att framhålla medan hans roll som Mustafa i Austin Powers är snudd på oscarsnominering.

Mustafa: ”Hello up there. Is the movie over? I’m still down here… and I’m still in quite a lot of pain. Maybe someone in the lobby could call an ambulance. Oh, the pain is really quite severe. I… I’ve fashioned a makeshift splint. Here goes nothing. Aaaa…”

Två bilder har dykt upp på Will Ferrell från hans kommande konståkningsfilm Blades of Glory. Huruvida filmen innehåller en variant av Bon Jovis Blaze of Glory kan icke förtäljas, men vi kan väl alltid hoppas.

Se bilderna i större format hos JoBLo.

En reaktion på “Bilder från Blades of Glory

  1. Varje gång jag läser titeln tänker jag ”Vänta nu, kan detta vara en franchise-film byggd på Nintendos Blades of Steel? Nej, just det. Blades of GLORY. Den där konståkningsfilmen med Will Ferell”. Det sagt ser jag ändå fram emot den här filmen lite, gammal överstegs-virtuos som jag är ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>