Clive Owen och Giamatti i Shoot ‘Em Up

Shoot Em Up

Snart får vi se Paul Giamatti i en ganska annrolunda roll. Tillsammans med Clive Owen och Monica Belucci ska han medverka i Shoot ‘Em Up från regissören Michael Davis. Davis känner du väl igen som manusförfattare/regissör till b-filmer som 100 Girls, Girl Fever och Monster Man?

Davis har i alla fall tagit ett steg upp på regissörsstegen och fått lite mera budget till Shoot ‘Em Up. Filmen handlar om hårdingen Owen som hjälper till att förlösa ett barn, mitt under en skottlossning, och sedan spenderar 90 minuter med att försöka skydda mamman och barnet.

Latino Review har kommit över en promo-reel på Shoot ‘Em Up och en snabb titt säger att det blir många kulor, fartfyllt och lite av en homage till John Woo-action. Säkert kul, men anledningen till att jag är intresserad är att Giamatti spelar bad guy. Kul! Kolla även in referensen till James Bond i slutet som antagligen har att göra med de gamla ryktena kring Owen som James Bond.

Latino Review – Promo Reel

Latino Review – Recension

[tags]film, action, paul giamatti, clive owen, monica belucci[/tags]

En reaktion på “Clive Owen och Giamatti i Shoot ‘Em Up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>