Promo-trailer till 300

300

iFilm har en promo-trailer till 300, filmatiseringen av Frank Millers grafiska roman med regi av Zack Snyder. Själv har jag inte läst 300, jag fingrade på den för några månader sedan men bestämde mig för några andra album. Av det jag såg när jag fingrade på den så känns filmen väldigt trogen rent bildspråksmässigt och till designen.

Ta själv en titt på den nedan embeddade trailern och ge oss dina tankar kring filmen.

8 reaktion på “Promo-trailer till 300

  1. 99% ser otroligt snyggt o coolt ut (så vitt det går att dömma av ett så litet filmklipp så klart), fast det fanns 1 eller 2 klipp som jag tyckte inte riktigt såg helt färdigcompade ut, t ex klippet med templet uppe på den smala klippan. Men det här verkar bli en riktigt cool film att se fram emot!

  2. Haha! ”Schwing” sammanfattar det ganska bra.

    Musiken vet jag faktiskt inte riktigt om jag tyckte om. Och som Henrik säger, några scener kändes inte hundra % färdigt.

    De farhågor jag har är att de är för trogna den grafiska romanen. Jag vet inte hur 300 är på papper. Men de få som jag har läst är ibland lite för mycket ”camp”. Det funkar på papper och text, men på film blir dialoger m.m. lätt överdrivet. Men det återstår att se!

  3. Jag kan inte se den men har sett en trailer för filmen, jag har även läst boken och det ser mycket bra ut allting, jag gillade den här typen av serie, är inte van med annat än gamla fantomen i svart vit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>