Freddy vs. Jason vs. Ash

Ash, Jason och Freddy
Känns lönlöst att ha dem i samma film, vi vet ju vem som vinner…

Det fanns många som hoppades på en film där både Jason och Freddy medverkade. Efter många om och men så blev den äntligen(?) av 2003 med Ronny Yu som regissör och i ärlighetens namn så tyckte jag inte att den var så mycket att hänga i granen.

På sistonde har det börjat snackas om en film med hockeyansiktet, killen med klor och svåra hudproblem och tidernas största hjälte, Ash. Ronny Yu, som är aktuell med Fearless med Jet Li, sade till Comingsoon att det har pratats lite om att sätta de tre karaktärerna i en och samma film.

Ronny Yu: ”It’s almost like an updated version of The Good, The Bad and the Ugly. If they really want to do it and they want me to do it, I’d love to do it.”

Jag är faktiskt inte ett alls intresserad av att se Jason eller Freddy i ännu en rulle. De har faktiskt aldrig varit särskilt intressanta i min mening. Anledningen till att jag tittade några Jason-filmerna när jag var en finnig (det var nog tom innan jag var finnig) tonåring var för att det var garanterat att lättklädda tjejer skulle medverka, om för en kort stund. Patetiskt? Jag vet, men jag kan trösta mig med att jag är lite äldre och lite visare nu.

Jag vill dock se Ash igen. Jättegärna! Men då får Sam Raimi sköta spakandet. Och Sam, strunta i Jason och Freddy.

Ash:”Shop smart. Shop S-Mart.”

3 reaktion på “Freddy vs. Jason vs. Ash

  1. Bah! Old news Bloggywood! Hur som helst, jag tyckte Freddy vs Jason var en lyckad cross over. Långt bättre än outhärdliga AVP (vilket visserligen inte säger mycket). Nu hade ju i stort sett varje uppföljare till Terror På Elm-Stret- och Fredag Den 13:e-filmerna sänkt ribban ytterligare ett snäpp, så mina förväntningar var knappast skyhöga när Freddy vs Jason kom, även om intresset fortfarande var stort. Jag tyckte, med undantag för ett önskemål om en genomarbetad handling, att vi fick precis vad vi ville ha: En bloddrypande showdown mellan alla horrorfilmernas två största ikoner. Precis som man nämner i extramaterialet till Freddy vs Jason, blev denna fight helt jämförbar med styrkemätningen mellan Rocky och Apollo. Om det nu kommer en Freddy vs Jason vs Ash (The Bruce!) är jag först att utropa ett rungande ”wohoo”. Coolare än så blir det inte.

  2. ja tycker att jasonvs freddy vs ash verkar en cooliish grej att göra , goo for it … Men då ska de vara en jääevligt bra film , som man vill kolla på om och om igen .

  3. Om det inte blir nån film av det hela så finns det ju en serietidning om det hela.

    Handlingen sägs vara att Freddy lyckas övertala Jason att knycka ”Necronomicon ex mortis”. Och vem kommer in… ”TA DA”, Ash!!!

    Annars så finns det serietidningar om ”Army of Darkness”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>